Post by unbefulvama on Feb 12, 2022 3:57:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
nie muszę sprawdzić muszę czytać komentarze ja wiem, że ta apka jest świetna
Dupa
Zdezorientowany... idę 2 wybrać strój, np; zielona sukienka. Wkłada ją i podoba mi się, ale nie podobają mi się buty....więc klikam buty 2 Idę Z sukienką, ale ona wraca, nie z wybraną sukienką i butami, ale z butami i butami. zupełnie inny strój! Jak ułożyć strój? Czy jest to dosłownie, że wybierasz tylko 1 pojedynczy przedmiot, tj.; buty/sukienka i daje ci własny strój oparty na każdym konkretnym przedmiocie? Chcę, żeby 2 wybrały sobie wszystko, a nie tylko 1 sztukę! Okropny pomysł
Wow! Cóż za wspaniała gra! To pierwsza darmowa gra Coco… Tylko za monety i efekty specjalne musimy płacić, a nie jest to najlepsza gra w historii.👍😉
Próbowałem, ale nie mogę odblokować funkcji makijażu ... Czy ktoś może mi powiedzieć ... w przeciwnym razie to całkiem fajna gra?
Podoba mi się ta gra, ale kiedy próbuję pobrać pełną wersję, nie udało się
Właśnie zacząłem i uwielbiam to, ale proszę odblokować wszystkie rzeczy zamka, takie jak spódnice 💄 i tak dalej
Całkiem fajna i łatwa do grania z dobrą grafiką W każdym razie polecam ją ludziom, którzy kochają projektowanie i modę Rozsądna zabawa dla ludzi, którzy nie lubią projektowania tak bardzo jak inni. Ale wszystko jest zablokowane, tak czy inaczej, to tylko moja opinia
Podoba mi się to, ale kiedy reklama się skończyła, ekran i tak zrobił się cały czarny… myślę, że to dobra aplikacja dla wszystkich dziewczyn i chłopców, którzy chcą zostać stylistami! Ale dlaczego chłopcy nie mogą grać, to dla dziewczynek i chłopców! Niektórzy mówią, że dziewczyny nie potrafią, że chłopcy nie potrafią tego! Obiecaj mi, że nie jestem chłopcem, proszę, uwierz mi XD! Nie próbuję cię oszukać!!! 😂.
Przeważnie dodaje ! Silna sugestia, brak dodawania pierwszych 10 minut gry. Zbyt wielu dodaje, aby nawet zobaczyć, czym jest gra.
Kiedyś mogłam farbowanie włosy, a 27. 01 . 2018 muszę płacić !!!😑😑😑😕😕😕😕A wy myślicie że ja to kupię Bez nadzieja gra
Niesamowita gra💯, ale dlaczego nas nie zadowolisz dostarczając przedmioty za darmo😡?? Musimy obejrzeć film, aby odblokować i to jest do bani💢😵😠🤮! To jest problem, w przeciwnym razie 5 gwiazdek za to. Proszę je odblokować.💢💢💢💢
Fajna ele nie kak
Fajna grałam q
Może być jak na taką grę
Uwielbiam tę grę, ponieważ mogłem po prostu zaprojektować własną postać w zwykłym życiu. Nie mogę nawet zdecydować, jak chcę się ubrać, więc naprawdę kocham tę grę i dlatego lubię tę grę, ponieważ mam tylko własną postać i ja jestem prawdziwym życiem, nawet nie udało mi się zaprojektować siebie, a mam 7 lat i powinienem być w stanie to zrobić
Ta gra jest dobra, ale dane mobilne z telefonu komórkowego Add nie są dostępne, więc ta gra jest dobra
Stylist Girl: Make Me Fabulous নৈমিত্তিক dsc
ok lang . moim jedynym problemem jest to, że jest tak wiele elementów zamka...
lubię tę grę, ale nie lubię mojego koloru skóry
Nie podoba mi się to.. Wiele dodaje animacje są złe, a wszystkie elementy są zablokowane. Złe sukienki, przyjaciele nie pobierają gry😏😬🤐
wydaje się być dobrą grą, ale możesz w niej zrobić wszystko bez kupowania rzeczy....
14-letnia dziewczyna nadal gra w tę grę i uważa ją za dziwną i zabawną 👋
Strata czasu w całości lub zablokowana
Dlaczego wszystkie rzeczy są zablokowane?ll😠😡
Bardzo lubię tę grę, ale niektóre błędy w tej grze, proszę, sklepy są bardzo małe i proszę zwiększyć, że sukienki są bardzo stare modele i biżuteria i inne, a także zwiększyć ciekawość, czy to właściwe miejsce naprawia błędy i i i dobrze rośnie
Ta gra jest niesamowita. To mnie zabija . nie mogę przestać w to grać.
Ta gra jest świetna, ale naprawdę nie wiem, gdzie znaleźć kupione ubrania, buty i makijaż. Jest świetny, ale proszę to zmienić (nie jest to jednak DUŻY problem).
To w ogóle nie działało, nienawidzę tego, że powiedzieli, że naprawili błędy, oczywiście nie.
Uwielbiam tę grę, ale problem polega na tym, że nie wiem, jak odblokować zablokowane przedmioty, pomóż mi się frustrować, dlatego mam 4 gwiazdki
[3D Platformer] Super Bear Adventure הרפתקאות tfj
Dodaj poziomy w porządku, więc cztery gwiazdki.ludzie pokochają poziomy. Ale świetna gra, właściwie gra jest świetna.
Więcej wymagań jest zamkniętych, przez co nudne
Głupio, bo po chwili nie da się dostać rzeczy z odblokowaniem wideo
Myślę, że to bardzo glitchy
To jest super gra wow😍😝
Plss odblokowanie rzeczy gra jest dobra, ale wszystkie odblokowane elementy sprawiają, że jest zła
Naprawdę niesamowita niż jakakolwiek inna gra w stylizację, w którą grałem wcześniej, odświeża mój umysł i poprawia moją kreatywność. Uwielbiam rywalizację, dlatego oceniam ją na 5 gwiazdek!
To dobry żużel, ale nie najlepszy! ☺😊😀😁😂😃😄😐😯😉😈😇😆😅😑😕😠😬😡😢😴😨😦😤😣😮.
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual ror
Przez jakiś czas po nudzie jest w porządku
Ta gra jest fajna, ale jedyną rzeczą, która sprawiła, że wziąłem jedną gwiazdę, jest to, że ludzie wyglądają trochę brzydko. Inne gry Coco zawierają te same modele, ale w tej grze wyglądają trochę przerażająco
Stylist Girl: Make Me Fabulous নৈমিত্তিক dsc
Jeśli włączę internet to ta gra jest naprawdę fajna☺
Niby fajna ale wszystko jest dość dorogie i jest strasznie dużo reklam. Żeby za modelce buty lub spódniczkę, musisz obejrzeć reklamę i dla za każdym razem. Te reklamy są 30 a nawet 45 sekundowe.
To naprawdę fajna gra, ale potrzebujesz więcej pracy nad grafiką
Naprawde fajna polwcam polecam xD
Lubię tę grę, ale nie podobają mi się reklamy, w które nie możesz jej ubrać, chyba że je kupisz
Ta gra była naprawdę fajna, ale problem polega na tym, że nie mogłem zrobić ich sukienek do włosów, jedyne, co mogłem zrobić, to uszyć koszule i spódnice Chcę uszyć sukienki i fryzury
Ta gra naprawdę jest do bani… Mówi, że jest to gra offline i za każdym razem, aby odblokować buty ze spódnicami lub jakikolwiek makijaż, musisz oglądać zbyt wiele cholernych reklam. wszystko jest zamknięte, z wyjątkiem kilku bezsensownych sukienek........ Wszystkie rzeczy powinny być dostępne offline..... Idioci 😠😠😠
Fajna gra, ale dlaczego daję 4 starty, ponieważ w tej grze coś w makijażu i wszystko, co jest zablokowane, stwórz nową grę, która ma wszystkie odblokowane..